Glazen vaas in metalen Standaard, Red Faces, Halfrond

M&N Woondeco
02V2357
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 35,5 cm ↔ 38 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas is gemaakt in in veel kleuren. Op de vaas is op een abstracte wijze een gezicht afgebeeld, omringt door vlakken in andere kleuren. Het geheel ziet er heel vrolijk maar kunstzinnig uit. Een gedeelte van de vaas is uitgevoerd in 3D, door middel van Glasfusion. Dit is glas op glas gesmolten, zodat er diepte in de vaas komt. Bij deze vaas zijn onder andere de ogen en het mondje van glasfusion gemaakt.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De binnenzijde is niet gecoat. De zonlicht zal dan ook door de vaas heen kunnen schijnen waardoor de kleuren nog intenser worden. Doordat er geen beschermende coating inzit is de vaas minder geschikt voor echte bloemen. (De verflaag kan makkelijker beschadigen door bijvoorbeeld harde stelen en doorns)

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is.

De totale hoogte van deze bijzondere vaas is 35,5 centimeter en de vaas is 38 centimeter breed. De voet van de vaas is 10,5 x 25,5 cm.

Gerelateerde Producten
!