Glazen vaas in metalen standaard, Cleo, Maanvorm

Gilde Handwerk
02V2378
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48 cm ↔ 44 cm

Deze opvallende glazen vaas rust elegant in een fraaie zwarte gelakte metalen standaard. Aan de linkerzijde prijkt duidelijk het portret van een hoofd, met een verbluffende gouden en oranje kleur. Het weelderige haar, geschilderd in diepzwart, contrasteert prachtig met enkele glasblokjes in levendige roze en paarse tinten die zijn versmolten met behulp van de kunstzinnige techniek van glasfusing. De achtergrond begint in een intens rood en vervaagt geleidelijk naar een diepe zwarte kleur. De vaas draagt de suggestieve naam Cleopatra, wat door het doordachte kleurgebruik en de gedetailleerde tekenwijze van het gezicht alleen maar versterkt wordt.

De binnenzijde van de vaas is onbehandeld, waardoor zonlicht vrij door de vaas kan schijnen, de kleuren nog intenser makend. Echter, deze eigenschap maakt de vaas minder geschikt voor echte bloemen, aangezien harde stelen en doorns de verflaag kunnen beschadigen.

Elke vaas is met de hand beschilderd, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn en geen enkele exact hetzelfde is. Deze ambachtelijke benadering voegt een exclusief karakter toe aan het kunstwerk.

Met indrukwekkende afmetingen zal deze glazen vaas zeker de aandacht trekken. Met een totale hoogte van maar liefst 48 centimeter en een breedte van 44 centimeter, staat deze vaas majestueus op zijn voet van 39 bij 10,5 centimeter. Een waar kunstwerk dat niet alleen de ruimte verfraait, maar ook een blikvanger is door zijn unieke ontwerp en vakmanschap.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!