GlasArt Vaas van Glas Alfredo

Gilde Handwerk
02V2376
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 28,5 cm ↔ 18,5 cm

De Alfredo dikwandige glazen vaas is werkelijk een meesterwerk van glaskunst. Zijn hoofd, vervaardigd uit transparant glas, is doordrenkt met vlekken van zowel wit als geel glas, wat een prachtig en levendig effect creëert. De oren en neus van Alfredo zijn op kunstzinnige wijze gevormd met wit glas, terwijl zijn karakteristieke snor, wenkbrauwen en haar zijn gemaakt van elegant zwart glas. Het haar vormt zich in sierlijke lokken die langs de rand van de vaas lopen, wat een uniek en verfijnd detail toevoegt aan het geheel.

De ogen van Alfredo schitteren in helder blauw glas, terwijl zijn mond een warme rode tint heeft, waardoor het gezicht van de vaas een levendige en charmante uitstraling krijgt. De vaas heeft de vorm van een bokaal, met een smaller punt dat uitmondt in een elegante voet. Op dit smalle punt is een prachtig vlinderstrikje gecreëerd met behulp van rood glas, wat de indruk wekt dat deze glazen heer fungeert als een Maitre D, een gastheer met klasse en stijl.

De onderzijde van de voet is eveneens gemaakt van transparant glas, waardoor de aandacht voor detail en vakmanschap duidelijk naar voren komt. Met een hoogte van 28,5 centimeter, een breedte van 18,5 centimeter en een diepte van 18 centimeter, is deze dikwandige glazen vaas niet alleen een visueel spektakel, maar ook een indrukwekkend stuk dat de ruimte verrijkt met zijn unieke en charmante karakter. Alfredo is niet zomaar een vaas; het is een kunstwerk dat bewondering en gesprek uitlokt, een tijdloos pronkstuk in glas.

De maten in het kort: is 28,5 cm hoog, 18,5 cm breed en 18 cm diep.

Gerelateerde Producten
!