GlasArt vaas in metalen standaard Twinkles, Ovaal

Gilde Handwerk
02V2214
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48,5 cm ↔ 29 cm 

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een strak design, uitgevoerd in voornamelijk blauw met groen-tinten. Op deze mooie ondergrond is een gezicht gevormd, gedeeltelijk geschilderd, en gedeeltelijk door middel van glasfusion. Ook aan de zijdes zijn veel gekleurde glasblokjes toegevoegd door glasfusion.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en de achterzijde zullen iets van elkaar kunnen afwijken.

De binnenzijde van de vaas is niet gecoat. Hierdoor is de vaas lichtdoorlatend. 

Ook door de afmetingen zal deze vaas van glas opvallen; De totale hoogte is maar liefst 49,5 centimeter en de vaas is 28,5 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van 7 cm.

De metalen voet van de vaas is 10 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 25 cm. Aan de onderzijde zijn vilten dopjes geplaatst, om krassen op uw meubels te voorkomen.

Gerelateerde Producten
!