Glazen vaas in metalen standaard, Cloe, Rond

Gilde Handwerk
02V2377
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 39,5 cm ↔ 32,5 cm

Deze bijzondere glazen vaas is een kunstwerk op zichzelf. Aan de linkerzijde prijkt duidelijk het portret van een hoofd, met een verbluffende gouden en oranje kleur. Het weelderige haar, geschilderd in diepzwart, contrasteert prachtig met enkele glasblokjes in levendige roze en paarse tinten die zijn versmolten met behulp van de kunstzinnige techniek van glasfusing. De achtergrond begint in een intens rood en vervaagt geleidelijk naar een diepe zwarte kleur. De vaas draagt de suggestieve naam Cleopatra, wat door het doordachte kleurgebruik en de gedetailleerde tekenwijze van het gezicht alleen maar versterkt wordt.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De metalen voet van de vaas is 9 cm diep en de totale diepte van de vaas is dan ook 9 cm. De breedte van de voet is 23 cm. Aan de onderzijde van de standaard zijn vilten dopjes geplaatst om krassen op uw meubels te voorkomen.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en achterzijde van de vaas kunnen enigszins van elkaar verschillen. De binnenzijde van de vaas is onbehandeld, waardoor zonlicht vrij door de vaas kan schijnen, de kleuren nog intenser makend. Echter, deze eigenschap maakt de vaas minder geschikt voor echte bloemen, aangezien harde stelen en doorns de verflaag kunnen beschadigen.

Al met al is deze glazen vaas een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Het is een prachtige en unieke vaas die zeker de aandacht zal trekken.

De maten op een rijtje:

De totale hoogte van de vaas is 36,5 centimeter en de vaas is 31 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van circa 6 cm.

De metalen voet van de vaas is 9 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 23 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!