GlasArt vaas van Glas Salvato

Gilde Handwerk
02V2375
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 35 cm ↔ 19 cm

Deze betoverende glazen vaas is een waar kunstwerk voor het oog. Met zijn opvallende kleurenpalet van regenboog kleuren, vormt de vaas een levendige en vrolijke toevoeging aan elke ruimte. Het glaswerk is prachtig vormgegeven met een uniek gezicht, waardoor het lijkt alsof de vaas een eigen persoonlijkheid heeft.

Het haar van de vaas is gevormd door groen glas, die aan beide zijdes van de lange hals in boogjes aangebracht is. Dit valt echter in het niet bij de lange witte neus, die bijna over de hele vaashoogte heen loopt.

De rest van het gezicht van de vaas is subtiel en kunstzinnig weergegeven met zwarte ogen, zwarte wenkbrauwen en een rode mond. Dit is wat de vaas een mysterieuze en intrigerende blik geeft.

Met een hoogte van 35 centimeter, een breedte van 19 centimeter en een diepte van 18 centimeter is deze kleurrijke glazen vaas niet alleen een artistieke blikvanger, maar ook een imposant stuk dat de ruimte op een indrukwekkende manier vult. Deze vaas is zonder twijfel een bijzonder en intrigerend kunstwerk dat zowel bewondering als gespreksstof zal oproepen.

De maten in het kort: 35 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 18 centimeter diep.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!