GlasArt vaas in metalen standaard Silhouette, Rond

Gilde Handwerk
02V2352
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 36,5 cm ↔ 31 cm 

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een strak design, uitgevoerd in in mooie, diepe kleuren, samen met een aantal fellere kleuren. De hoofdkleuren zijn geel met goud. Daarnaast zijn er blauw, rood en groene kleuren gebruikt. Het meest opvallende is de tekening van een silhouette van een vrouw. Daarnaast zijn op de vaas mooie patronen met gekleurde vlakken en glas-stukjes gemaakt, die met glasfusing op de vaas "gesmolten" zijn.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en de achterzijde zullen iets van elkaar kunnen afwijken.

De binnenzijde is niet gecoat. De zonlicht zal dan ook door de vaas heen kunnen schijnen waardoor de kleuren nog intenser worden. Doordat er geen beschermende coating inzit is de vaas minder geschikt voor echte bloemen. (De verflaag kan makkelijker beschadigen door bijvoorbeeld harde stelen en doorns)

De totale hoogte van de vaas is 36,5 centimeter en de vaas is 31 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van circa 6 cm.

De metalen voet van de vaas is 9 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 23 cm. Aan de onderzijde zijn vilten dopjes geplaatst, om krassen op uw meubels te voorkomen.

Gerelateerde Producten
!