GlasArt vaas van Glas Augusto

Gilde Handwerk
U-02V2374
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
  • Beschrijving

↕ 40 cm ↔ 23 cm

Deze betoverende glazen vaas is een waar kunstwerk voor het oog. Met zijn opvallende kleurenpalet van licht en donker blauw, geel, groen en oranje, vormt de vaas een levendige en vrolijke toevoeging aan elke ruimte. Het glaswerk is prachtig vormgegeven met een uniek gezicht, waardoor het lijkt alsof de vaas een eigen persoonlijkheid heeft.

Het haar van de vaas is een interessante mix van stijlen. Aan de ene kant pronkt een indrukwekkende kuif die omhoog steekt, terwijl aan de andere kant het haar zich sierlijk omlaag laat vallen tot op de wang van de vaas. Deze eigenschap geeft de vaas een eigenzinnige uitstraling, waardoor het haast lijkt alsof je naar een levendige melkkan kijkt.

Het gezicht van de vaas is subtiel en kunstzinnig weergegeven met dunne zwarte glasdraden. Een grote neus siert het midden van het gezicht, terwijl één oog open is en het andere gesloten, wat de vaas een mysterieuze en intrigerende blik geeft. Direct daaronder bevindt zich een klein, rood mondje dat open is, waardoor de vaas een speelse en uitnodigende uitdrukking krijgt. De stralend witte glazen tandjes voegen een charmant detail toe aan het gezicht, waardoor de vaas echt uniek en onvergetelijk wordt.

Met een hoogte van 40 centimeter, een breedte van 23 centimeter en een diepte van 17 centimeter is deze kleurrijke glazen vaas niet alleen een artistieke blikvanger, maar ook een imposant stuk dat de ruimte op een indrukwekkende manier vult. Deze vaas is zonder twijfel een bijzonder en intrigerend kunstwerk dat zowel bewondering als gespreksstof zal oproepen.

De maten in het kort: 40 centimeter hoog, 23 centimeter breed en 17 centimeter diep.

Gerelateerde Producten
!