Glasart Designvaas 'Venito'

Gilde Handwerk
02V2364
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 35 cm  17 cm

Deze vrolijke vaas, vervaardigd uit levendig gekleurd glas, is een ware blikvanger. Een harmonieus samenspel van roze, geel, oranje, rood en blauw verfraait het witte oppervlak van de vaas met speelse vlekken. Boven aan de vaas pronkt een weelderige haardos, gemaakt van sierlijk groen glas. Deze haren rijzen op in twee elegante pieken, met daartussen golvende groene lokken die een levendige uitstraling geven.

Onder de groene haardos wordt het gezicht gevormd, met opvallende lichtblauwe ogen, een subtiel zwart neusje en een genereuze, rode glimlach. Fijne details zoals dun zwart glas voegen extra accenten toe aan de wenkbrauwen en de wangen, waardoor het gezicht een charmante expressie krijgt.

Deze imposante vaas, zelfs zonder bloemen, dient als een uniek pronkstuk voor uw kamer. Haar unieke ontwerp en levendige kleurenpalet maken haar tot een kunstwerk op zich. De afmetingen van de glazen vaas met gezicht zijn indrukwekkend, met een hoogte van 35 centimeter, een breedte van 17 centimeter en een diepte van ongeveer 11 centimeter. Plaats deze bijzondere vaas in uw interieur en laat haar stralen als een kunstzinnige toevoeging aan uw leefruimte.

De maten in het kort: 35 centimeter hoog, 17 cm breed en is ongeveer 11 cm diep.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!