Glazen vaas in metalen standaard, Faces, Ovaal XL

M&N Woondeco
02V2130
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 59 cm ↔ 35 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas is gemaakt in in veel kleuren. Op de vaas zijn op een abstracte wijze twee gezichten afgebeeld, omringt door vlakken in andere kleuren. Het geheel ziet er heel vrolijk maar kunstzinnig uit.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Door de abstracte wijze van het weergeven van de gezichten zal de vaas aandacht trekken. Ook door de afmetingen zal deze vaas van glas zeker opvallen; De totale hoogte is maar liefst 59 centimeter en de vaas is 35 centimeter breed. De voet van de vaas heeft de afmetingen: 25,5 x 10,5 cm.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is.

De binnenzijde is niet gecoat. De zonlicht zal dan ook door de vaas heen kunnen schijnen waardoor de kleuren nog intenser worden. Doordat er geen beschermende coating inzit is de vaas minder geschikt voor echte bloemen. (De verflaag kan makkelijker beschadigen door bijvoorbeeld harde stelen en doorns)

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!