GlasArt vaas in metalen standaard Blue Eyes, Ovaal

Gilde Handwerk
02V2215
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48 cm ↔ 29 cm 

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een strak design, uitgevoerd in voornamelijk groen, rood en goud-tinten. Op deze mooie ondergrond is een gezicht gevormd, gedeeltelijk geschilderd, en gedeeltelijk door middel van glasfusion. over de hele oppervlakte zijn veel bijpassende gekleurde glasblokjes toegevoegd door glasfusion.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en de achterzijde zullen iets van elkaar kunnen afwijken.

De binnenzijde van de vaas is goudkleurig gecoat. Hierdoor is de vaas niet lichtdoorlatend. Door deze coating zijn de kleuren veel helderder en straalt de vaas al uit zichzelf.

Ook door de afmetingen zal deze vaas van glas opvallen; De totale hoogte is maar liefst 48 centimeter en de vaas is 29 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van 6,5 cm.

De metalen voet van de vaas is 10 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 25 cm. Aan de onderzijde zijn vilten dopjes geplaatst, om krassen op uw meubels te voorkomen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!