Handgemaakt Mini-Boeket Oranje Glasbloemen met Paarse Orchidee-Lip uit Tsjechië - Inclusief Glazen Vaasje

Handmade Tsjechië
14BT2068
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Breng de tijdloze schoonheid van Boheems glaswerk in uw huis met dit betoverende handgemaakte mini-boeket van oranje glasbloemen met paarse orchidee-lip uit Tsjechië. Elk bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd aan zilverkleurige ijzerdraden, omringd door sierlijke groene, gekrulde bladeren voor een levendige en natuurlijke uitstraling. Dit prachtige boeket wordt geleverd in een stijlvolle geschenkverpakking met een glazen vaasje, perfect als decoratie of een bijzonder cadeau dat bewondering zal oogsten.

Breng de tijdloze schoonheid van Boheems glaswerk in uw huis met dit betoverende handgemaakte mini-boeket van oranje glasbloemen. Dit unieke boeket bestaat uit transparante oranje bloemen met spitse blaadjes, gerangschikt in een stervorm. Het onderste blaadje, gevormd als een orchidee-lip, is gemaakt van transparant paars glas en zorgt voor een prachtig contrast met de oranje bloemblaadjes. In het midden van elke bloem zijn delicate gele draadjes bevestigd die de meeldraden vormen. De bloemen worden omringd door sierlijke groene, gekrulde bladeren voor een levendige en natuurlijke uitstraling.

Dit glasbloemen mini-boeket komt uit de beroemde Bohemen-regio in Tsjechië, bekend om zijn meesterlijke glaswerk. Elk bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd aan een zilverkleurige ijzerdraad, die samengebonden wordt met koperkleurig draad om een stevig en elegant boeket te vormen. De metalen bloemstengels zijn extra versierd met zilver- of goudkleurig lint voor een luxe afwerking.

Het boeket wordt geleverd in een stijlvolle kunststof geschenkverpakking, inclusief een glazen vaasje van ongeveer 6,5 centimeter hoog en met een voetje van 4 centimeter doorsnee. De totale hoogte van het boeket is circa 15 centimeter. U kunt de vorm van het boeket naar wens aanpassen door de ijzerdraden voorzichtig te buigen, zodat u het boeket breder of compacter kunt maken.

Dit glasbloemen mini-boeket is de perfecte decoratie voor uw huis of een schitterend cadeau voor een speciaal iemand. De bloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje en zullen gegarandeerd bewonderende blikken trekken.

Gerelateerde Producten
!