Handgemaakt Glasbloemen Boeket - Blauwe Bloemen uit Tsjechië

Handmade Tsjechië
14BT2221
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de betoverende pracht van dit handgemaakte glasbloemen boeket uit Tsjechië, rechtstreeks geïnspireerd door de beroemde Bohemen streek. Elk bloemblaadje van deze schitterende blauwe bloemen, met ronde bladeren die eindigen in een spits puntje, is zorgvuldig bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad. Het boeket wordt geaccentueerd door twee grote witte glazen meeldraden in het hart van elke bloem, omringd door levendige groene bladeren met charmante blauwe knopjes. Compleet met een kunststof geschenkverpakking en een glazen vaasje, biedt dit boeket een hoogte van circa 30 centimeter, waarbij u de flexibele ijzerdraden kunt vormen voor een gepersonaliseerd arrangement.

Ervaar de schoonheid van dit handgemaakte glasbloemen boeket, rechtstreeks uit de beroemde Bohemen streek in Tsjechië. Dit betoverende boeket bestaat uit schitterende blauwe bloemen met ronde bladeren die eindigen in een klein spits puntje. In het hart van elke bloem bevinden zich twee grote, witte glazen meeldraden, omgeven door levendige groene bladeren met twee charmante blauwe knopjes.

Elk glazen bloemblaadje is met zorg bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad. Deze ijzerdraden worden samengebonden met koperkleurig draad, wat resulteert in een prachtig boeket glasbloemen. Een bloemknop met 9 blaadjes heeft dus 9 metalen ijzerdraadjes, die samen de bloemknop vormen. De metalen bloemstengels zijn extra versierd met een zilver- of goudkleurig lint voor een verfijnde afwerking.

Het boeket wordt altijd geleverd in een kunststof geschenkverpakking, compleet met een glazen vaasje van ongeveer 14 centimeter hoog en een voet met een diameter van 6 centimeter. De glasbloemen staan stabiel in het vaasje en kunnen naar wens gevormd worden door het ijzerdraad te buigen, zodat u een breder of compacter arrangement kunt creëren. De totale hoogte van het boeket is circa 30 centimeter.

Gerelateerde Producten
!