Handgemaakt Oranje Glasbloemen Boeket uit Tsjechië - Inclusief Glazen Vaasje

Handmade Tsjechië
14BT2229
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Breng Boheemse schoonheid in uw interieur met dit betoverende handgemaakte oranje glasbloemen boeket uit Tsjechië. De bloemen hebben spitse, gegroefde bladeren gerangschikt in een stervorm, elk met een delicate witte kraal in het hart. Aangevuld met groene, gekrulde bladeren voor een natuurgetrouwe uitstraling. Geleverd in een geschenkverpakking met een 14 cm hoog glazen vaasje, aanpasbaar in vorm.

Breng een vleugje Boheemse schoonheid in uw interieur met dit betoverende handgemaakte glasbloemen boeket. Dit unieke boeket bestaat uit schitterende oranje bloemen met spitse, gegroefde bladeren die in een stervorm zijn gerangschikt. De kern van elke bloem wordt gesierd door een delicate witte kraal, waardoor het geheel doet denken aan een elegante lelie. De bloemen worden aangevuld met sierlijke groene, gekrulde bladeren voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Dit glasbloemen boeket is afkomstig uit de beroemde Bohemen-regio in Tsjechië, wereldwijd bekend om zijn prachtige glaswerk. Elk bloemblaadje is vakkundig bevestigd aan een zilverkleurige ijzerdraad, die vervolgens samengebonden wordt met koperkleurig draad om een stevig en oogverblindend boeket te creëren. Voor een extra vleugje luxe worden de metalen bloemstengels versierd met zilver- of goudkleurig lint.

Het boeket wordt geleverd in een stijlvolle kunststof geschenkverpakking, inclusief een glazen vaasje van ongeveer 14 centimeter hoog met een voetje van 6 centimeter doorsnee. De totale hoogte van het boeket is circa 30 centimeter. U kunt de vorm van het boeket naar wens aanpassen door de ijzerdraden voorzichtig te buigen, waardoor u het boeket breder of compacter kunt maken.

Dit glasbloemen boeket is de perfecte decoratie voor uw huis of een prachtig cadeau voor een speciaal iemand. De bloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje en zullen gegarandeerd bewonderende blikken trekken.

Gerelateerde Producten
!