Handgemaakt Glasbloemen Boeket - Paars met Witte Bloemen uit Tsjechië

Handmade Tsjechië
14BT2219
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de pracht van dit handgemaakte glasbloemen boeket uit Tsjechië, met paarse bloemen die elegante, gegroefde bladeren en delicate witte details bevatten, compleet met een paarse meeldraad in het midden. De bloemen worden omgeven door groene bladeren voor een levendige uitstraling. Elk bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad, samengebonden met koperkleurig draad, en de stengels zijn verfraaid met een sierlijk zilver- of goudkleurig lint. Dit kunstzinnige boeket wordt geleverd in een kunststof geschenkverpakking, inclusief een glazen vaasje van 14 cm hoog met een 6 cm breed voetje, perfect om te stylen naar uw voorkeur.

Handgemaakt Tsjechisch glasbloemen boeket, met paarse bloemen. De bloemen hebben ronde, gegroefde bladeren. In de kern zijn een aantal kleine witte bladeren bevestigd die in het midden een paarse meeldraad hebben. Bij de bloemen zijn groene bladeren gevoegd. 

Deze bloemen komen uit de misschien wel bekendste streek waar schitterend glaswerk gemaakt wordt, namelijk de Bohemen in Tsjechië.

Elk glazen bloemblaadje is bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad. Deze ijzerdraden worden samengebonden met koperkleurig draad  tot een boeket glasbloemen. Een bloemknop met 9 blaadjes heeft dus 9 metalen ijzerdraden, welke samengebonden de bloemknop vormen.

Ter decoratie worden de metalen bloemstengels extra samengebonden met een zilver- of goudkleurig lint. De glasbloemen worden altijd in een kunststof geschenkverpakking geleverd, inclusief een  glazen vaasje. Het vaasje is ongeveer 14 centimeter hoog, het voetje heeft een doorsnee van 6 centimeter.

De boeketten zijn nog te vormen door het ijzerdraad een beetje te buigen in de gewenste vorm, zo kunt u het boeket wat breder maken, of juist wat compacter.

De glasbloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje van glas, en het glazen boeketje bloemen heeft een hoogte van circa 30 centimeter.

Gerelateerde Producten
!