Handgemaakt Glasbloemen Boeket - Witte Bloemen met Lip uit Tsjechië

Handmade Tsjechië
14BT2226
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Breng elegantie in huis met dit handgemaakte glasbloemen boeket uit Tsjechië. Witte bloemen met spitse bladeren en een gele bol in het midden stralen verfijning uit, aangevuld met een delicate witte lip en zwarte streep. Omringd door groene, gekrulde bladeren voor een natuurlijke uitstraling. Elk bloemblaadje is bevestigd op zilverkleurige ijzerdraden en samengebonden met koperdraad. Inclusief glazen vaasje, verpakt in een luxe geschenkverpakking.

Breng een vleugje elegantie en verfijning in uw interieur met dit handgemaakte glasbloemen boeket, rechtstreeks uit de beroemde Bohemen streek in Tsjechië. Dit prachtige boeket bestaat uit witte, ondoorzichtige bloemen met spitse bladeren. In de kern van elke bloem bevindt zich een geel bolletje, terwijl de onderkant is versierd met een witte lip en een zwarte streep, wat doet denken aan de delicate schoonheid van een orchidee. Bij de bloemen zijn groene, gekrulde bladeren gevoegd, die het geheel een natuurlijke uitstraling geven.

Elk glazen bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad. Deze draden worden vervolgens samengebonden met koperkleurig draad tot een schitterend boeket glasbloemen. Een bloemknop met 9 blaadjes heeft dus 9 metalen ijzerdraadjes, die samen de bloemknop vormen. De metalen bloemstengels zijn extra versierd met een zilver- of goudkleurig lint voor een elegante afwerking.

Het boeket wordt geleverd in een stijlvolle kunststof geschenkverpakking, compleet met een elegant glazen vaasje van ongeveer 14 centimeter hoog en een voet met een diameter van 6 centimeter. De glasbloemen staan stabiel in het vaasje en kunnen naar wens gevormd worden door het ijzerdraad te buigen, zodat u een breder of compacter arrangement kunt creëren. De totale hoogte van het boeket is circa 30 centimeter.

Gerelateerde Producten
!