Handgemaakt Glasbloemen Boeket - Lichtblauwe met Witte Bloemen uit Tsjechië

Handmade Tsjechië
14BT2232
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Breng een vleugje Bohemian elegantie in huis met dit handgemaakte glasbloemen boeket uit Tsjechië. De lichtblauwe bloemen hebben gegroefde bladeren en een kern van kleine witte blaadjes met blauwe meeldraden. Groene bladeren completeren het geheel, geleverd in een kunststof geschenkverpakking met een 14 cm hoog glazen vaasje. Verfraaid met zilver- of goudkleurig lint, kunnen de bloemen naar wens worden gevormd door de ijzerdraden te buigen.

Handgemaakt Tsjechisch glasbloemen boeket, met blauwe bloemen. De bloemen hebben ronde, gegroefde bladeren. In de kern zijn een aantal kleine witte bladeren bevestigd die in het midden een blauwe meeldraad hebben. Bij de bloemen zijn groene bladeren gevoegd. 

Deze bloemen komen uit de misschien wel bekendste streek waar schitterend glaswerk gemaakt wordt, namelijk de Bohemen in Tsjechië.

Elk glazen bloemblaadje is bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad. Deze ijzerdraden worden samengebonden met koperkleurig draad  tot een boeket glasbloemen. Een bloemknop met 9 blaadjes heeft dus 9 metalen ijzerdraden, welke samengebonden de bloemknop vormen.

Ter decoratie worden de metalen bloemstengels extra samengebonden met een zilver- of goudkleurig lint. De glasbloemen worden altijd in een kunststof geschenkverpakking geleverd, inclusief een  glazen vaasje. Het vaasje is ongeveer 14 centimeter hoog, het voetje heeft een doorsnee van 6 centimeter.

De boeketten zijn nog te vormen door het ijzerdraad een beetje te buigen in de gewenste vorm, zo kunt u het boeket wat breder maken, of juist wat compacter.

De glasbloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje van glas, en het glazen boeketje bloemen heeft een hoogte van circa 30 centimeter.

Gerelateerde Producten
!