Handgemaakt Paarse Glasbloemen Boeket uit Tsjechië - Inclusief Glazen Vaasje

Handmade Tsjechië
14BT2236
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Breng een vleugje Boheemse schoonheid in huis met dit betoverende handgemaakte paarse glasbloemen boeket uit Tsjechië, inclusief glazen vaasje. De bloemen zijn prachtig gerangschikt in een stervorm met spitse bladeren en zijn voorzien van een delicate witte kraal in het midden, waardoor ze doen denken aan elegante lelies. Met zijn luxe afwerking van zilver- of goudkleurig lint op de metalen stengels, is dit boeket perfect als decoratie of een bijzonder geschenk.

Breng een vleugje Boheemse schoonheid in uw interieur met dit betoverende handgemaakte glasbloemen boeket. Dit unieke boeket bestaat uit schitterende paarse bloemen met spitse, gegroefde bladeren die in een stervorm zijn gerangschikt. De kern van elke bloem wordt gesierd door een delicate witte kraal, waardoor het geheel doet denken aan een elegante lelie. De bloemen worden aangevuld met sierlijke groene, gekrulde bladeren voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Dit glasbloemen boeket is afkomstig uit de beroemde Bohemen-regio in Tsjechië, wereldwijd bekend om zijn prachtige glaswerk. Elk bloemblaadje is vakkundig bevestigd aan een zilverkleurige ijzerdraad, die vervolgens samengebonden wordt met koperkleurig draad om een stevig en oogverblindend boeket te creëren. Voor een extra vleugje luxe worden de metalen bloemstengels versierd met zilver- of goudkleurig lint.

Het boeket wordt geleverd in een stijlvolle kunststof geschenkverpakking, inclusief een glazen vaasje van ongeveer 14 centimeter hoog met een voetje van 6 centimeter doorsnee. De totale hoogte van het boeket is circa 30 centimeter. U kunt de vorm van het boeket naar wens aanpassen door de ijzerdraden voorzichtig te buigen, waardoor u het boeket breder of compacter kunt maken.

Dit glasbloemen boeket is de perfecte decoratie voor uw huis of een prachtig cadeau voor een speciaal iemand. De bloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje en zullen gegarandeerd bewonderende blikken trekken.

Gerelateerde Producten
!