Handgemaakt Glasbloemen Boeket - Witte Bloemen uit Tsjechië

Handmade Tsjechië
14BT2223
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Voeg tijdloze elegantie toe aan uw interieur met dit handgemaakte glasbloemen boeket uit Tsjechië. Elk bloemblaadje is zorgvuldig op een zilverkleurige ijzerdraad bevestigd, samengebonden met koperkleurig draad tot een prachtig boeket. De bloemen, met ondoorzichtige witte blaadjes en gele meeldraadjes, worden omringd door groene, gekrulde bladeren voor een natuurlijke uitstraling. Compleet met een elegant glazen vaasje, biedt dit boeket een verfijnde decoratie met een hoogte van circa 30 centimeter.

Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan uw interieur met dit handgemaakte glasbloemen boeket, afkomstig uit de wereldberoemde Bohemen streek in Tsjechië. Dit schitterende boeket bestaat uit ondoorzichtige witte bloemen met spits toelopende blaadjes, en een charmant geel meeldraadje in het midden. De bloemen worden vergezeld door prachtig groene, gekrulde bladeren die het geheel compleet maken.

Elk glazen bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad. Deze draden worden vervolgens samengebonden met koperkleurig draad tot een prachtig boeket glasbloemen. Een bloemknop met 9 blaadjes heeft dus 9 metalen ijzerdraadjes, die samen de bloemknop vormen. De metalen bloemstengels zijn extra versierd met een zilver- of goudkleurig lint voor een verfijnde afwerking.

Het boeket wordt geleverd in een stijlvolle kunststof geschenkverpakking, compleet met een elegant glazen vaasje van ongeveer 14 centimeter hoog en een voet met een diameter van 6 centimeter. De glasbloemen staan stabiel in het vaasje en kunnen naar wens gevormd worden door het ijzerdraad te buigen, zodat u een breder of compacter arrangement kunt creëren. De totale hoogte van het boeket is circa 30 centimeter.

Gerelateerde Producten
!