Handgemaakt Glasbloemen Boeket - Lichtrode Bloemen uit Tsjechië

Handmade Tsjechië
U-14BT2117
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
  • Beschrijving

↕ 30 cm, incl. vaasje

Voeg een vleugje elegante schoonheid toe aan uw interieur met dit handgemaakte glasbloemen boeket, afkomstig uit de wereldberoemde Bohemen streek in Tsjechië. Dit prachtige boeket bestaat uit lichtrode bloemen met vijf spitse blaadjes en een opvallende lip, wat doet denken aan zowel orchideeën als lelies. In het midden van elke bloem bevinden zich gele meeldraden, die een schitterend contrast vormen met de lichtrode blaadjes. De bloemen zijn vergezeld van groene bladeren, die het geheel een frisse en natuurlijke uitstraling geven.

Elk glazen bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad. Deze draden worden samengebonden met koperkleurig draad tot een elegant boeket glasbloemen. Een bloemknop met negen blaadjes heeft dus negen metalen ijzerdraadjes, die samen de bloemknop vormen. Voor extra decoratie zijn de metalen bloemstengels versierd met een zilver- of goudkleurig lint, wat zorgt voor een verfijnde afwerking.

Dit boeket wordt geleverd in een stijlvolle kunststof geschenkverpakking, compleet met een elegant glazen vaasje van ongeveer 14 centimeter hoog en een voet met een diameter van 6 centimeter. De glasbloemen staan stabiel in het vaasje en kunnen naar wens gevormd worden door het ijzerdraad te buigen, zodat u een breder of compacter arrangement kunt creëren. De totale hoogte van het boeket is circa 30 centimeter.

Gerelateerde Producten
!