Handgemaakt Glasbloemen Boeket - Blauwe Bloemen uit Tsjechië

Handmade Tsjechië
14BT2222
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ervaar de pracht van dit handgemaakte glasbloemen boeket uit Tsjechië, een meesterwerk uit de beroemde Bohemen streek. Het boeket bestaat uit transparante gekartelde blauwe blaadjes met delicate meeldraadjes in het midden, omringd door groene gekrulde bladeren voor een levendige en elegante uitstraling. Elk glazen bloemblaadje is nauwgezet bevestigd op zilverkleurige ijzerdraden, samengebonden met koperkleurig draad voor een betoverend effect. Het boeket wordt geleverd in een kunststof geschenkverpakking met een glazen vaasje van circa 14 centimeter hoog, compleet met een voetje van 6 centimeter doorsnee. Pas eenvoudig de vorm van het boeket aan door de flexibele ijzerdraden te buigen naar wens.

Ontdek de schoonheid van dit handgemaakte glasbloemen boeket, een meesterwerk uit de beroemde Bohemen streek in Tsjechië. Dit prachtige boeket bestaat uit transparante gekartelde blauwe blaadjes, met in het midden delicate meeldraadjes. De bloemen zijn vergezeld van groene gekrulde bladeren, wat een levendige en elegante uitstraling geeft.

Elk glazen bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad, samengebonden met koperkleurig draad om een betoverend boeket te vormen. Een bloemknop met 9 blaadjes heeft dus 9 metalen ijzerdraden, welke samengebonden de bloemknop vormen. De metalen bloemstengels worden extra versierd met een zilver- of goudkleurig lint, wat een verfijnde touch toevoegt aan dit unieke boeket.

Het boeket wordt altijd geleverd in een kunststof geschenkverpakking, compleet met een glazen vaasje van ongeveer 14 centimeter hoog en een voetje met een doorsnee van 6 centimeter. De glasbloemen staan stabiel in het vaasje en kunnen nog naar wens gevormd worden door het ijzerdraad te buigen, zodat u een breder of compacter arrangement kunt creëren. De totale hoogte van het boeket is circa 30 centimeter.

Gerelateerde Producten
!