Handgemaakt Mini-Boeket Donkerrode Glasbloemen uit Tsjechië - Inclusief Glazen Vaasje

Handmade Tsjechië
14BT2071
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Voeg een vleugje Boheemse kunst toe aan uw interieur met dit prachtige handgemaakte mini-boeket van donkerrode glasbloemen uit Tsjechië. Elk bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd aan zilverkleurige ijzerdraden, omgeven door sierlijke groene, gekrulde bladeren voor een natuurlijke elegantie. Perfect als decoratie of een bijzonder cadeau, compleet met een glazen vaasje.

Voeg een vleugje Boheemse kunst aan uw interieur toe met dit prachtige handgemaakte mini-boeket van donkerrode glasbloemen. Dit unieke boeket bestaat uit bloemen met spitse blaadjes, gerangschikt in een stervorm, en een centraal geel pareltje dat de bloemen een levendig accent geeft. De bloemen worden omgeven door sierlijke groene, gekrulde bladeren, wat een natuurlijke en elegante uitstraling creëert.

Dit glasbloemen mini-boeket is afkomstig uit de beroemde Bohemen-regio in Tsjechië, bekend om zijn meesterlijke glaswerk. Elk bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd aan een zilverkleurige ijzerdraad, die samengebonden wordt met koperkleurig draad om een stevig en stijlvol boeket te vormen. De metalen bloemstengels zijn extra versierd met zilver- of goudkleurig lint voor een luxe afwerking.

Het boeket wordt geleverd in een elegante kunststof geschenkverpakking, inclusief een glazen vaasje van ongeveer 6,5 centimeter hoog en met een voetje van 4 centimeter doorsnee. De totale hoogte van het boeket is circa 15 centimeter. U kunt de vorm van het boeket aanpassen door de ijzerdraden voorzichtig te buigen, zodat u het boeket breder of compacter kunt maken.

Dit glasbloemen mini-boeket is de perfecte decoratie voor uw huis of een bijzonder cadeau voor een geliefde. De bloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje en zullen zeker bewonderende blikken trekken.

Gerelateerde Producten
!