Handgemaakt Mini-Boeket Rode Lelie Glasbloemen uit Tsjechië - Inclusief Glazen Vaasje

Handmade Tsjechië
14BT2066
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Breng een vleugje Boheemse elegantie in uw interieur met dit betoverende handgemaakte mini-boeket van rode lelie glasbloemen uit Tsjechië. Elk bloemblaadje is kunstig bevestigd aan zilverkleurige ijzerdraden, omgeven door groene, gekrulde bladeren voor een natuurlijke uitstraling. Dit prachtige boeket wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking met een glazen vaasje, ideaal als decoratie of een speciaal cadeau dat bewondering zal oogsten.

Voeg een vleugje Boheemse elegantie toe aan uw interieur met dit betoverende handgemaakte mini-boeket van rode lelie glasbloemen. Dit unieke boeket bestaat uit transparante rode bloemen die de prachtige vorm van lelies nabootsen. In het midden van elke bloem bevindt zich een delicaat geel knopje. De bloemen worden omgeven door groene, gekrulde bladeren, wat een frisse en natuurlijke uitstraling geeft.

Dit glasbloemen mini-boeket is afkomstig uit de wereldberoemde Bohemen-regio in Tsjechië, bekend om zijn schitterende glaswerk. Elk bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd aan een zilverkleurige ijzerdraad, die samengebonden wordt met koperkleurig draad om een stevig en stijlvol boeket te vormen. De metalen bloemstengels zijn extra versierd met zilver- of goudkleurig lint voor een luxueuze afwerking.

Het boeket wordt geleverd in een elegante kunststof geschenkverpakking, inclusief een glazen vaasje van ongeveer 6,5 centimeter hoog met een voetje van 4 centimeter doorsnee. De totale hoogte van het boeket is circa 15 centimeter. U kunt de vorm van het boeket naar wens aanpassen door de ijzerdraden voorzichtig te buigen, zodat u het boeket breder of compacter kunt maken.

Dit glasbloemen mini-boeket is de perfecte decoratie voor uw huis of een bijzonder cadeau voor een geliefde. De bloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje en zullen gegarandeerd bewonderende blikken trekken.

Gerelateerde Producten
!