GlasArt Vaas van Glas 'Blondie' - Levendig en Uniek Glasobject

Gilde Handwerk
02V2390
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 29,5 cm ↔ 26 cm

Voeg een speelse en kleurrijke twist toe aan uw interieur met onze GlasArt Vaas van Glas 'Blondie'. Deze unieke vaas is een ware eyecatcher, met een opvallend patroon van amber en rood glas dat door de dikwandige structuur van de vaas loopt.

Wat deze vaas echt bijzonder maakt, zijn de gedurfde decoraties die erop zijn aangebracht. U vindt hier twee blauwe ogen, een grote rode mond, een prominente zwarte neus en expressieve wenkbrauwen. Daarnaast siert een grote zwarte spiraal de wangen van de vaas, wat bijdraagt aan zijn unieke karakter.

Het meest opvallende kenmerk van deze vaas is echter de weelderige blonde haardos, vervaardigd van geel en amberkleurig glas, die als een krans de bovenste rand van de vaas omlijst. Deze weelderige bos haar is een ware blikvanger en heeft de vaas zijn naam gegeven - Blondie!

Gemaakt van stevig glas, heeft deze vaas een hoogte van 29,5 cm, een breedte van 13 cm en een lengte van 26 cm. Hoogte van de vaas zonder haar is 23,5 cm. De opening is circa 10 x 6 cm.

Gerelateerde Producten
!