GlasArt glazen Gezichtsvaas "Karel" - Handgemaakte kunst met diepgaande kleuren

Gilde Handwerk
02V2379
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 34,5 cm ↔ 18,5 cm

Stap binnen in de wereld van verfijnde glaskunst en laat je betoveren door de tijdloze allure van deze zware glazen vaas. Met een prachtig gezicht dat tot leven lijkt te komen en opgebouwd is uit verschillende lagen gekleurd glas, is dit niet zomaar een vaas, maar een waar kunstwerk.

Het kleurenpalet dat deze vaas siert, is een symfonie van tinten. Van het diepe oranje als basis, tot het levendige groen en de warme donkerbruine tonen die elkaar harmonieus omarmen. Het rode haar, als een speelse dans van kleuren, vormt een opvallend contrast langs de rand van de vaas, terwijl de ogen, gevormd uit zwart en oranje glas, een mysterieuze blik werpen. Het mondje, gevormd door glazen knikkers, en de levendige neus in rood en helderblauw, voegen een speelse touch toe aan dit unieke stuk.

Met een hoogte van 34,5 centimeter, een breedte van 18,5 centimeter en een diepte van 10 centimeter, straalt deze handgemaakte glazen vaas een tijdloze charme uit die elke ruimte verrijkt. Laat je verleiden door zijn onmiskenbare aantrekkingskracht en laat je telkens weer verrassen door de subtiele details die dit prachtige stuk glaskunst te bieden heeft. Een blijvende indruk gegarandeerd, elke keer dat je zijn aanwezigheid bewondert.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!