GlasArt Glazen Schaal Cleo

Gilde Handwerk
03S2352
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ø 48 cm

Als u de schaal van boven bekijkt, ziet u aan één zijde duidelijk het portret van een hoofd, met een verbluffende gouden en oranje kleur. Het weelderige haar, geschilderd in diepzwart, contrasteert prachtig met enkele glasblokjes in levendige roze en paarse tinten die zijn versmolten met behulp van de kunstzinnige techniek van glasfusing. De achtergrond begint in een intens rood en vervaagt geleidelijk naar een diepe zwarte kleur. De schaal draagt de suggestieve naam Cleopatra, wat door het doordachte kleurgebruik en de gedetailleerde tekenwijze van het gezicht alleen maar versterkt wordt.

De onderzijde van de schaal is onbehandeld, waardoor zonlicht vrij door de schaal kan schijnen, de kleuren nog intenser makend.

Elke schaal is met de hand beschilderd, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn en geen enkele exact hetzelfde is. Deze ambachtelijke benadering voegt een exclusief karakter toe aan het kunstwerk.

Ook door de afmetingen zal deze schaal van glas opvallen; De totale diameter is maar liefst 48 centimeter en de schaal is 13 centimeter hoog.

 Een waar kunstwerk dat niet alleen de ruimte verfraait, maar ook een blikvanger is door zijn unieke ontwerp en vakmanschap.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!