Handgemaakt Mini-Boeket Roze Tulpen van Glas uit Tsjechië - Inclusief Glazen Vaasje

Handmade Tsjechië
14BT2062
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Breng een vleugje verfijnde Boheemse elegantie in uw interieur met het handgemaakte mini-boeket van roze tulpen van glas. Dit betoverende boeket, afkomstig uit de beroemde Bohemen-regio in Tsjechië, bestaat uit drie transparante roze tulpen en groene bladeren, en wordt geleverd met een stijlvol glazen vaasje. Perfect als decoratie of als bijzonder cadeau.

Breng een vleugje verfijnde Boheemse elegantie in uw interieur met dit handgemaakte mini-boeket van roze tulpen van glas. Dit betoverende boeket bestaat uit drie transparante roze bloemen in de vorm van tulpen, omringd door groene bladeren die voor een frisse en natuurlijke uitstraling zorgen.

Dit glasbloemen mini-boeket is afkomstig uit de beroemde Bohemen-regio in Tsjechië, die bekend staat om zijn schitterende glaswerk. Elk bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd aan een zilverkleurige ijzerdraad, die samengebonden wordt met koperkleurig draad om een stevig en elegant boeket te vormen. Voor een extra luxe touch zijn de metalen bloemstengels versierd met zilver- of goudkleurig lint.

Het mini-boeket wordt geleverd in een stijlvolle kunststof geschenkverpakking, inclusief een glazen vaasje van ongeveer 6,5 centimeter hoog met een voetje van 4 centimeter doorsnee. De totale hoogte van het boeket is circa 15 centimeter. U kunt de vorm van het boeket naar wens aanpassen door de ijzerdraden voorzichtig te buigen, zodat u het boeket breder of compacter kunt maken.

Dit glasbloemen mini-boeket is de perfecte decoratie voor uw huis of een bijzonder cadeau voor een geliefde. De bloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje en zullen zeker bewonderende blikken trekken.

Gerelateerde Producten
!