Handgemaakt Mini-Boeket Blauwe Glasbloemen uit Tsjechië - Inclusief Glazen Vaasje

Handmade Tsjechië
14BT2064
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Voeg een vleugje Boheemse kunst aan uw interieur toe met dit prachtige handgemaakte mini-boeket van transparante blauwe bloemen met delicate gele draadjes als meeldraden. Dit unieke boeket, afkomstig uit de beroemde Bohemen-regio in Tsjechië, compleet met een elegant glazen vaasje. Perfect als decoratie of bijzonder cadeau.

Breng de verfijnde schoonheid van Boheems glaswerk in uw huis met dit prachtige handgemaakte mini-boeket van blauwe glasbloemen. Dit unieke boeket bestaat uit transparante blauwe bloemen met gekrulde blaadjes die eindigen in een sierlijk krulletje. In de kern van elke bloem bevinden zich delicate gele draadjes die de meeldraden nabootsen. De bloemen worden omgeven door elegante groene, gekrulde bladeren die het geheel een frisse en natuurlijke uitstraling geven.

Dit glasbloemen mini-boeket komt uit de beroemde Bohemen-regio in Tsjechië, wereldwijd erkend om zijn uitzonderlijke glaswerk. Elk bloemblaadje is zorgvuldig bevestigd aan een zilverkleurige ijzerdraad, die vervolgens samengebonden wordt met koperkleurig draad om een stevig en prachtig boeket te vormen. De metalen bloemstengels zijn extra versierd met zilver- of goudkleurig lint voor een luxueuze afwerking.

Het boeket wordt geleverd in een stijlvolle kunststof geschenkverpakking, inclusief een glazen vaasje van ongeveer 6,5 centimeter hoog met een voetje van 4 centimeter doorsnee. De totale hoogte van het boeket is circa 15 centimeter. U kunt de vorm van het boeket naar wens aanpassen door de ijzerdraden voorzichtig te buigen, waardoor u het boeket breder of compacter kunt maken.

Dit glasbloemen mini-boeket is de perfecte decoratie voor uw huis of een schitterend cadeau voor een speciaal iemand. De bloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje en zullen zeker bewonderende blikken trekken.

Gerelateerde Producten
!