Setprijs

Set van 3 Tuinprikkers Bloem, Large en 2 x Medium, Rood/Geel

CB glas
06BG2305-3
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 99 / 50 cm 

De Set van 3 Tuinprikkers Bloem, Large + Medium, Rood/Geel bestaat uit 3 bloemen:

1 x Large: een stevige metalen tuinprikker van ongeveer 91 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur van een grote bloem. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 0,6 cm en loopt gewelfd door. Het onderste stuk (van circa 30 cm) is recht, zodat u deze makkelijk in de tuin kunt prikken. Daarboven loopt de prikker in een soort grote S tot het uiteinde, waar de bloem opgeschroefd kan worden. Doordat de prikker niet rechtuit loopt, staat de bloem enigszins schuin op de prikker, waardoor u deze van voren goed kunt bekijken. Net als een echte bloem.  

De glasbloem is gemaakt van rood glas, met een kern van geel glas. Ook is er wat versiering van zwarte strepen op de bloem gemaakt, als of het meeldraden zijn. Op de stervormige bloem zijn kleine druppeltjes glas gesmolten, voor wat extra diepte in de bloem. Doordat u de bloem van voren kunt bekijken, kan er tevens geen water in blijven staan. Dit zorgt ervoor dat de bloem winterhard is (tot -42 graden, volgens de glasblazer)

De afmetingen van de bloem zelf zijn: de doorsnede is ongeveer 19 cm en door dat deze schuin op de metalen stang wordt gedraaid, wordt de totale hoogte van de tuin-sculptuur hierdoor ongeveer 99 cm. Let op, dit is als de sculptuur nog niet in de grond gestoken is.  

2 x Medium: een metalen tuinprikker waar een glazen bloem vast op gemaakt is. U heeft de keuze uit 2 modellen:

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 0,3 cm en loopt gewelfd door. Het onderste stuk (van circa 24 cm) is recht, zodat u deze makkelijk in de tuin kunt prikken. Daarboven loopt de prikker in een soort grote S tot het uiteinde, waar de bloem vastgeklonken zit. Doordat de prikker niet rechtuit loopt, staat de bloem enigszins schuin op de prikker, waardoor u deze van voren goed kunt bekijken. Net als een echte bloem.  

  • Stervorm: De glasbloem is gemaakt van rood glas, met een kern van geel glas. Ook is er wat versiering van zwarte strepen op de bloem gemaakt, als of het meeldraden zijn. Op de stervormige bloem zijn kleine druppeltjes glas gesmolten, voor wat extra diepte in de bloem. Doordat u de bloem van voren kunt bekijken, kan er tevens geen water in blijven staan. Dit zorgt ervoor dat de bloem winterhard is (tot -42 graden, volgens de glasblazer) De afmetingen van de bloem zelf zijn: de doorsnede is ongeveer 12,5 cm en door dat deze schuin op de metalen stang wordt gedraaid, wordt de totale hoogte van de tuin-sculptuur hierdoor ongeveer 50 cm. Let op, dit is als de sculptuur nog niet in de grond gestoken is.  
  • Rond: De glasbloem is gemaakt van rood glas, met een kern van geel glas. Ook is er wat versiering van zwarte strepen op de bloem gemaakt, als of het meeldraden zijn. Op de ronde bloem zijn wat groeven gemaakt, voor wat extra diepte in de bloem. Doordat u de bloem van voren kunt bekijken, kan er tevens geen water in blijven staan. Dit zorgt ervoor dat de bloem winterhard is (tot -42 graden, volgens de glasblazer) De afmetingen van de bloem zelf zijn: de doorsnede is ongeveer 13,5 cm en door dat deze schuin op de metalen stang wordt gedraaid, wordt de totale hoogte van de tuin-sculptuur hierdoor ongeveer 48 cm. Let op, dit is als de sculptuur nog niet in de grond gestoken is.  

De drie glassculpturen zijn winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!