Setprijs

Set van 3 Tuinprikkers Bloem - Large & 2x Medium, Paars

CB glas
06BG2302-3
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 99 / 50 cm 

Verfraai uw tuin met de elegante Set van 3 Tuinprikkers Bloem in paars. Deze set bevat één grote en twee middelgrote handgemaakte glassculpturen, elk met unieke ontwerpen, vervaardigd door een Duitse glasblazer. Elke bloem is uniek en brengt een vleugje artistieke flair naar uw buitenruimte.

Large Bloem: De grote bloem wordt geleverd met een stevige metalen tuinprikker van ongeveer 91 cm hoog. De prikker heeft een doorsnede van circa 0,6 cm en loopt in een sierlijke S-vorm, waardoor de bloem iets schuin staat en perfect van voren te bekijken is. Gemaakt van aubergine-paars glas met een zwarte kern en versierd met zwarte strepen en glasdruppels, is deze bloem een schitterend middelpunt in uw tuin. De bloem heeft een doorsnede van ongeveer 17,5 cm en een totale hoogte van 99 cm, voordat deze in de grond gestoken wordt. Dankzij het slimme ontwerp blijft er geen water in de bloem staan, waardoor deze winterhard is tot -42 graden.

Medium Bloemen: De set bevat twee middelgrote bloemen, elk bevestigd op een metalen tuinprikker van circa 0,3 cm doorsnede. De prikkers zijn ongeveer 50 cm hoog en lopen ook in een sierlijke S-vorm, waardoor de bloemen schuin staan en goed te bekijken zijn.

  • Stervorm: Deze bloem is gemaakt van paars glas met een zwarte kern en voorzien van zwarte strepen en glasdruppels voor extra diepte. De doorsnede van de stervormige bloem is ongeveer 12,5 cm.
  • Ronde vorm: Deze bloem is gemaakt van paars glas met een zwarte kern en zwarte strepen. Het ronde ontwerp heeft extra groeven voor diepte, met een doorsnede van ongeveer 12,5 cm.

Alle glassculpturen in deze set zijn winterhard en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan, waardoor ze een duurzame en prachtige aanvulling zijn op uw tuin.

Gerelateerde Producten
!