Tuinprikker Spiraal Large 'Rood' - Handgemaakte Roodkleurige Glassculptuur

Polczer Glas
U-26VB2223
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
  • Beschrijving

↕ 171 cm 

Voeg een vleugje kunst toe aan uw tuin met de indrukwekkende Tuinprikker Spiraal, Large. Deze unieke tuindecoratie bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een prachtige handgemaakte glassculptuur, gecreëerd door een getalenteerde glasblazer uit Duitsland.

De tuinprikker, met een doorsnede van circa 1 cm, is volledig uit één stuk vervaardigd voor optimale stabiliteit, waardoor hij eenvoudig en stevig in de grond kan worden geplaatst.

De glassculptuur zelf is een schitterend kunstwerk, uitgevoerd in rood met daarin vlekken van diverse andere kleuren. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon, waardoor geen enkele sculptuur hetzelfde is. Aan de onderzijde is de sculptuur voorzien van een metalen plaatje, waarmee de spiraal stevig op de metalen prikker kan worden bevestigd.

De afmetingen van de sculptuur zijn: een doorsnede van 9 cm aan het onderste punt en eveneens circa 9 cm op het breedste punt van de spiraal, met een hoogte van circa 55 cm. Hierdoor bedraagt de totale hoogte van de tuinsculptuur ongeveer 171 cm.

Deze winterharde glassculptuur kan het hele jaar door buiten blijven staan, waardoor uw tuin altijd voorzien is van een opvallend en kleurrijk accent.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Gerelateerde Producten
!