Tuinprikker Bloem, Large, Paars

CB glas
06BG2302
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 99 cm 

De Tuinprikker Bloem, Large, Paars bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van ongeveer 91 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur van een grote bloem. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 0,6 cm en loopt gewelfd door. Het onderste stuk (van circa 30 cm) is recht, zodat u deze makkelijk in de tuin kunt prikken. Daarboven loopt de prikker in een soort grote S tot het uiteinde, waar de bloem opgeschroefd kan worden. Doordat de prikker niet rechtuit loopt, staat de bloem enigszins schuin op de prikker, waardoor u deze van voren goed kunt bekijken. Net als een echte bloem.  

De glasbloem is gemaakt van (aubergine) paars glas, met een kern van zwart glas. Ook is er wat versiering van zwarte strepen op de bloem gemaakt, als of het meeldraden zijn. Op de ronde bloem zijn groeven in het glas gemaakt, voor wat extra diepte in de bloem. Doordat u de bloem van voren kunt bekijken, kan er tevens geen water in blijven staan. Dit zorgt ervoor dat de bloem winterhard is (tot -42 graden, volgens de glasblazer)

De afmetingen van de bloem zelf zijn: de doorsnede is ongeveer 17,5 cm en door dat deze schuin op de metalen stang wordt gedraaid, wordt de totale hoogte van de tuin-sculptuur hierdoor ongeveer 99 cm. Let op, dit is als de sculptuur nog niet in de grond gestoken is.  

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!