Tuinprikker Vogeldrinkschaal, geel

Polczer Glas
26VB2023
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 129 cm ↔ 31 cm

Verrijk uw tuin met de Tuinprikker Vogeldrinkschaal in Geel, een prachtige combinatie van een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een met de hand gemaakte glassculptuur uit Duitsland.

Stevige Metalen Prikker: De tuinprikker heeft een doorsnede van circa 1 cm en is vervaardigd uit één stuk metaal, waardoor hij uitzonderlijk stabiel is. Dit zorgt ervoor dat hij gemakkelijk in de grond kan worden geplaatst en stevig blijft staan, zelfs bij winderig weer.

Handgemaakte Vogeldrinkschaal: De vogeldrinkschaal is een kunstwerk op zich, vervaardigd door een ambachtelijke glasblazer. De schaal is gedecoreerd in warm geel met speelse gekleurde vlekken die samen een uniek patroon vormen. Bovenop de rand van de schaal is een charmant vogeltje geplaatst, dat dezelfde kleuren draagt als de schaal zelf. Aan de onderzijde van de sculptuur bevindt zich een metalen plaatje waarin de tuinprikker stevig kan worden vastgedraaid, zodat de sculptuur stabiel blijft op de prikker.

Afmetingen en Winterhardheid: De vogeldrinkschaal heeft een diameter van ongeveer 31 cm en een hoogte van circa 6 cm. Met het vogeltje erbij komt de totale hoogte van de sculptuur op ongeveer 11 cm. De totale hoogte van de tuinprikker inclusief vogeldrinkschaal bedraagt hierdoor ongeveer 129 cm. De glassculptuur is winterhard en kan het hele jaar door buiten blijven staan. Voor behoud van de schaal adviseren wij echter om de schaal zelf naar binnen te halen wanneer deze niet in gebruik is, om te voorkomen dat er water in blijft staan.

Gerelateerde Producten
!