Tuinprikker Zonnebloem - Handgemaakte Glassculptuur op stevige metalen prikker

Polczer Glas
26VB2333
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 112,5 cm ↔ 25,5 cm

Breng een vleugje zonneschijn en kunstzinnigheid in uw tuin met de Tuinprikker Zonnebloem. Deze prachtige tuindecoratie bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 100 cm hoog, bekroond met een adembenemende, handgemaakte glassculptuur van een zonnebloem.

De tuinprikker is vervaardigd uit één stuk met een doorsnede van circa 1 cm, wat zorgt voor optimale stabiliteit. De indrukwekkende glassculptuur is met zorg gecreëerd door een ervaren glasblazer uit Duitsland. Deze zonnebloem, die de levendige schoonheid van een echte zonnebloem weerspiegelt, combineert geel en beige glas in de blaadjes, wat een unieke en levendige uitstraling geeft. De blaadjes zijn door middel van glasfusing samengesmolten en voorzien van een grote kern in het midden. Aan de achterkant van de kern is een bevestiging gemaakt, zodat de bloem op de stang geschroefd kan worden. Hierdoor is de sculptuur stevig op de metalen prikker bevestigd.

De bloem zelf heeft een doorsnede van 25,5 cm en een diepte van 4 cm, inclusief de bevestiging. De totale hoogte van de tuinprikker, inclusief de bloem, is 112,5 cm. Deze prachtige tuinsculptuur wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking, wat het een perfect cadeau maakt voor tuinliefhebbers.

Dankzij de winterharde eigenschappen kan de Tuinprikker Zonnebloem het hele jaar door buiten blijven staan, waardoor uw tuin in elk seizoen verfraaid wordt met deze betoverende decoratie.

Gerelateerde Producten
!