Tuinprikker Bloem 'Rood' - Handgemaakte Glassculptuur

CB glas
26VB2369
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 130 cm 

Verrijk uw tuin met de Tuinprikker Bloem 'Rood', bestaande uit een stevige metalen tuinprikker van ongeveer 119 cm hoog en een prachtige handgemaakte glassculptuur. Deze unieke bloem is vervaardigd door een ervaren glasblazer uit Duitsland.

De metalen tuinprikker heeft een gewelfde vorm, waarbij het onderste rechtstuk van circa 30 cm eenvoudig in de tuin gestoken kan worden. Boven dit gedeelte golft de prikker in een elegant patroon naar het uiteinde, waar de kleurrijke bloem stevig kan worden bevestigd. Door deze buiging kunt u de bloem van voren bewonderen, zoals bij een echte bloem.

De glasbloem is gemaakt van mooi rood glas, met gekleurde vlekken die zijn verwerkt tot een uniek patroon. Geen enkele bloem is exact hetzelfde vanwege de variërende welvingen en patronen in het glas. Dankzij het frontale zicht blijft er geen water in de bloem staan, wat bijdraagt aan de winterhardheid van de sculptuur (tot -42 graden Celsius volgens de glasblazer). Aan de achterzijde van de bloem, in het midden, is een metalen plaatje aangebracht waarin de tuinprikker stevig kan worden gedraaid voor een stabiele bevestiging.

Met een doorsnede van ongeveer 18 cm heeft de bloem een totale hoogte van circa 130 cm, wanneer deze nog niet in de grond is geplaatst.

Deze winterharde glassculptuur is ontworpen om het hele jaar door buiten te staan, waardoor uw tuin altijd voorzien is van een levendige en kleurrijke decoratie.

Gerelateerde Producten
!