Hangende Tuindecoratie Papegaai, Rood

Polczer Glas
26VB2321
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 28 cm 

De hangende tuindecoratie Papegaai, Rood bestaat uit een stevige metalen ring en een handgemaakte glassculptuur. Deze bijzondere glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De ring is gemaakt van metaal en heeft onderaan een klein opstaand stekertje, waarop de papegaai gedraaid kan worden (schroefdraad). De ring heeft een doorsnede van circa 28 cm en aan de bovenzijde is een ophangoog bevestigd. Hieraan zit een ketting van ongeveer 25 cm met daaraan een ophangoog. De totale lengte boven de ring tot aan het ophangoog is circa 27,5 cm.

De papegaai is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleur van deze unieke grote kaketoe is mooi rood, met gekleurde vlekken. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Dit loopt gedeeltelijk door tot in de vleugels. Hierdoor is geen enkele papegaai hetzelfde. De kam van de vogel is gemaakt van rood glas, terwijl het snaveltje van oranje glas gemaakt is. De grote ogen maken het helemaal af. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarmee de papegaai in de ring gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de papegaai stevig in de metalen ring zitten.

De afmetingen van de papegaai zelf zijn: circa 22,5 cm hoog, 11 cm breed en 8 cm lang. De metalen ring heeft een diameter van 28 cm. De totale hoogte van ring inclusief de ketting is circa 55,5 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten hangen!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!