Tuinprikker Fusing Glass, Tulipa, Geel/Rood

Polczer Glas
26VB2257
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 141 cm 

Verrijk uw tuin met de Tuinprikker Fusing Glass, Tulipa in geel en rood. Deze prachtige tuinprikker combineert een stevige metalen staaf van 118 cm hoog met een handgemaakte glassculptuur vervaardigd door een bekwame glasblazer uit Duitsland.

Stevige Metalen Prikker: De tuinprikker heeft een doorsnede van circa 1 cm en is uit één stuk vervaardigd, waardoor hij buitengewoon stabiel is. Eenvoudig in de grond te plaatsen voor een veilige en stabiele bevestiging.

Unieke Glassculptuur: Deze bijzondere glassculptuur is gevormd als een tulp en kenmerkt zich door levendige kleuren geel met rood. De hoofdkleur geel wordt aan de bovenzijde afgebakend met rood glas, wat de bloemblaadjes prachtig benadrukt. Alle kleuren zijn zorgvuldig met glasfusing aan elkaar gesmolten, wat resulteert in een harmonieus samenspel van kleuren en vormen. Aan de achterzijde is de sculptuur afgewerkt met een metalen plaatje waarin de tuinprikker stevig kan worden vastgedraaid.

Afmetingen en Duurzaamheid: De glassculptuur zelf heeft een hoogte van circa 30 cm en is ongeveer 21 cm breed. Door het metalen plaatje dat zich ongeveer 7 cm van de onderzijde van de sculptuur bevindt, bereikt de totale hoogte van de tuinprikker inclusief sculptuur ongeveer 141 cm. Deze prachtige glassculptuur is winterhard en kan zonder problemen het hele jaar door buiten blijven staan, waardoor uw tuin continu wordt verfraaid.

Gerelateerde Producten
!