Tuinprikker Vogeldrinkschaal Amy

Polczer Glas
26VB2276
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 129 cm ↔ 31 cm

De Tuinprikker Vogeldrinkschaal Amy combineert functionaliteit met kunstzinnigheid in uw tuin. Deze prachtige tuinprikker bestaat uit een stevige metalen stang van 118 cm hoog, voorzien van een handgemaakte glassculptuur vervaardigd door ervaren ambachtslieden bij een glasblazerij in Duitsland.

De tuinprikker zelf heeft een solide constructie met een doorsnede van circa 1 cm, wat zorgt voor uitstekende stabiliteit bij plaatsing in de grond.

De vogeldrinkschaal is een waar kunstwerk van glasblazerij vakmanschap. Het glas is helder roze met schitterende vlekken van diverse kleuren glas die zorgvuldig zijn samengevoegd tot een uniek patroon. Bovenop de rand van de schaal is een charmant vogeltje geplaatst, dat dezelfde kleurenpracht vertoont als de schaal zelf. De onderzijde van de glassculptuur is afgewerkt met een metalen plaatje waarin de tuinprikker stevig kan worden bevestigd, waardoor de sculptuur veilig en stevig blijft zitten.

De afmetingen van de drinkschaal zijn als volgt: de doorsnede is ongeveer 31 cm en de hoogte van de schaal zelf is circa 6 cm. Met het vogeltje erbij wordt de totale hoogte ongeveer 11 cm. Samen met de tuinprikker bedraagt de totale hoogte van de Vogeldrinkschaal Amy ongeveer 129 cm.

De glassculptuur is speciaal ontworpen om winterhard te zijn, zodat deze het hele jaar door buiten kan blijven staan. Voor langdurige schoonheid adviseren wij echter om de schaal zelf binnen te halen bij langdurige regen of vorst, om mogelijke schade te voorkomen.

Gerelateerde Producten
!