Tuinprikker Vogeldrinkschaal, jade

Polczer Glas
26VB2065
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 129 cm ↔ 31 cm

Breng een vleugje sereniteit in uw tuin met de Tuinprikker Vogeldrinkschaal in Jade. Deze prachtige tuindecoratie combineert een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog met een met de hand gemaakte glassculptuur, vervaardigd door een ambachtelijke glasblazer uit Duitsland.

Stevige Metalen Prikker: De tuinprikker heeft een doorsnede van ongeveer 1 cm en is uit één stuk vervaardigd, wat zorgt voor optimale stabiliteit. Hierdoor kan hij eenvoudig in de grond worden geplaatst en blijft hij stevig staan, zelfs bij winderig weer.

Handgemaakte Vogeldrinkschaal: De vogeldrinkschaal is een kunstwerk op zich, gemaakt door een getalenteerde glasblazer. Het ontwerp kenmerkt zich door een mix van blauwe, groene en turquoise tinten die zijn samengesmolten tot een uniek patroon. Bovenop de rand van de schaal is een klein vogeltje geplaatst, vervaardigd in dezelfde kleuren als de schaal zelf. Aan de onderzijde van de sculptuur is een metalen plaatje bevestigd waarin de tuinprikker stevig kan worden vastgedraaid, wat zorgt voor een stevige bevestiging.

Afmetingen en Winterhardheid: De vogeldrinkschaal heeft een diameter van ongeveer 31 cm en een hoogte van circa 6 cm, met het vogeltje meegeteld komt de totale hoogte van de sculptuur op ongeveer 11 cm. Door het metalen plaatje dat zich ongeveer 7 cm vanaf de onderzijde van de schaal bevindt, bereikt de totale hoogte van de tuinprikker inclusief vogeldrinkschaal circa 129 cm. De glassculptuur is winterhard en kan het hele jaar door buiten blijven staan. Voor behoud van de schaal adviseren wij echter om de schaal zelf naar binnen te halen wanneer deze niet in gebruik is, omdat er water in kan blijven staan.

Gerelateerde Producten
!