Tuinprikker Vogeldrinkschaal Lava

Polczer Glas
26VB2135
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 129 cm ↔ 31 cm

De Tuinprikker Vogeldrinkschaal Lava combineert functionaliteit met kunstzinnig vakmanschap. Deze tuindecoratie bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een prachtige handgemaakte glassculptuur, vervaardigd door een bekwame glasblazer uit Duitsland.

De tuinprikker zelf heeft een solide doorsnede van circa 1 cm, waardoor hij uitstekende stabiliteit biedt, zelfs in zachte grond.

De vogeldrinkschaal is een meesterwerk van glasfusing, waarbij roodtinten en zwart op unieke wijze zijn samengevoegd tot een levendig patroon. Bovenop de rand van de schaal is een delicaat vogeltje geplaatst, met veren die dezelfde kleurenpracht weerspiegelen als de drinkschaal zelf. De sculptuur is aan de onderzijde voorzien van een stevig metalen plaatje, waarin de tuinprikker naadloos kan worden bevestigd, zodat deze stevig en veilig blijft staan.

De afmetingen van de drinkschaal zijn als volgt: de doorsnede bedraagt ongeveer 31 cm, met een hoogte van circa 6 cm. Met het vogeltje erbij bereikt de totale hoogte van de Vogeldrinkschaal Lava ongeveer 11 cm. De combinatie met de tuinprikker resulteert in een totale hoogte van circa 129 cm.

De glassculptuur is ontworpen om winterhard te zijn, wat betekent dat deze zonder problemen het hele jaar door buiten kan blijven staan. Om de levensduur van de vogeldrinkschaal te maximaliseren, adviseren wij echter om deze bij strenge vorst of langdurige regen naar binnen te halen, om te voorkomen dat er water in de schaal blijft staan.

Gerelateerde Producten
!