Tuinprikker Vogeldrinkschaal Smoke

Polczer Glas
26VB2139
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 129 cm ↔ 31 cm

De Tuinprikker Vogeldrinkschaal Smoke is een elegante toevoeging aan uw tuin, bestaande uit een robuuste metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een prachtige handgemaakte glassculptuur. Deze unieke glassculptuur wordt ambachtelijk vervaardigd bij een gerenommeerde glasblazer uit Duitsland.

De tuinprikker zelf heeft een stevige doorsnede van circa 1 cm, wat zorgt voor uitstekende stabiliteit wanneer deze in de grond geplaatst wordt.

De vogeldrinkschaal is met veel vakmanschap gemaakt door de glasblazer. De schaal is uitgevoerd in diverse tinten wit, grijs en zwart, die prachtig met elkaar verweven zijn tot een uniek patroon. Bovenop de rand van de schaal is een charmant vogeltje geplaatst, dat subtiel is gekleurd in dezelfde tinten als de schaal zelf. De onderzijde van de glassculptuur is voorzien van een metalen plaatje waarin de tuinprikker stevig bevestigd kan worden, zodat de sculptuur veilig op zijn plaats blijft.

De afmetingen van de drinkschaal zijn als volgt: de doorsnede is ongeveer 31 cm en de hoogte van de schaal zelf is circa 6 cm. Met het vogeltje erbij wordt de totale hoogte van de Vogeldrinkschaal Smoke ongeveer 11 cm. Samen met de tuinprikker bedraagt de totale hoogte van deze tuindecoratie circa 129 cm.

De glassculptuur is ontworpen om winterhard te zijn, waardoor deze het hele jaar door buiten kan blijven staan. Om de schaal zelf in optimale conditie te houden, adviseren wij echter om deze bij langdurige regen of vorst naar binnen te halen.

Gerelateerde Producten
!