Tuinprikker Bol Medium 'Amy' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2335
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 133 cm 

Breng kleur en elegantie in uw tuin met de Tuinprikker Bol Medium 'Amy'. Deze prachtige tuinprikker bestaat uit een stevige metalen prikker van 118 cm hoog en een unieke, handgemaakte glassculptuur. De glazen bol, vervaardigd door een ervaren glasblazer uit Duitsland, straalt in een helder roze kleur met gekleurde vlekken, waardoor elke sculptuur uniek is.

De metalen tuinprikker, met een diameter van circa 1 cm, is uit één stuk gemaakt, wat zorgt voor extra stabiliteit. De glassculptuur heeft een diameter van ongeveer 15 cm en is afgewerkt met een metalen plaatje aan de onderzijde. Dit maakt het mogelijk om de bol stevig op de prikker te bevestigen.

Met een totale hoogte van ongeveer 133 cm is deze tuinprikker een indrukwekkende verschijning in elke tuin. Bovendien is de glassculptuur winterhard en kan het hele jaar door buiten blijven staan, waardoor u elke dag van dit kunstwerk kunt genieten.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u er ook een kunststof regenmeter erbij.

Gerelateerde Producten
!