Tuinprikker Vogeldrinkschaal, Malve

Polczer Glas
26VB2089
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 129 cm ↔ 31 cm

De tuinprikker Vogeldrinkschaal Malve bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel.

De vogeldrinkschaal is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze drinkschaal zijn (weinig) wit, paars en roze. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Bovenop de rand is een klein vogeltje geplaatst, die in dezelfde kleuren gemaakt is. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de drinkschaal zelf zijn: de doorsnede is ongeveer 31 cm. De hoogte van de schaal is circa 6 cm, met het vogeltje erbij is de hoogte ongeveer 11 cm.  De totale hoogte van de vogeldrinkschaal wordt hierdoor ongeveer 129 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan! Wel adviseren wij bij deze vogeldrinkbad om de schaal zelf wel naar binnen te halen, omdat er water in kan blijven staan. De schaal zal niet direct knappen, maar voor het behoud van de schaal is het wel beter om de schaal binnen te halen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!