Tuinprikker Vogel Amy - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2359
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 137 cm 

Breng leven en kleur in uw tuin met de betoverende Tuinprikker Vogel Amy. Deze unieke tuindecoratie bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een prachtig handgemaakte glassculptuur, vervaardigd door een meester-glasblazer uit Duitsland.

De tuinprikker, met een doorsnede van circa 1 cm, is volledig uit één stuk vervaardigd, wat zorgt voor optimale stabiliteit en eenvoudige plaatsing in de grond.

De glassculptuur van Vogel Amy is een kunstwerk op zich. De levendige kleuren van helder roze met gekleurde vlekken vormen een uniek patroon, waardoor geen enkele vogel hetzelfde is. De sculptuur is aan de onderzijde voorzien van een metalen plaatje waarmee de vogel stevig op de metalen prikker kan worden bevestigd. De staart van de vogel steekt sierlijk naar beneden uit.

De afmetingen van het vogeltje zijn ongeveer 20 cm hoog en 20 cm lang. De totale hoogte van de tuinsculptuur bedraagt hierdoor ongeveer 137 cm.

Deze winterharde glassculptuur kan het hele jaar door buiten blijven staan, waardoor uw tuin altijd voorzien is van een opvallend en kleurrijk accent.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Solarverlichting

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker van binnen uit te verlichten. Als u dit setje erbij koopt krijgt u een solarverlichting, die u op de tuinprikker kunt draaien. Daarbij wordt de tuindecoratie van binnen uit door middel van Ledjes verlicht. U kunt dan ook in het donker van uw tuindecoratie genieten! U kunt de passende Solarverlichting hier vinden

Gerelateerde Producten
!