Hangende Tuindecoratie Papegaai, Amy

Polczer Glas
26VB2322
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 28 cm 

Breng kleur en karakter in uw tuin met de Hangende Tuindecoratie Papegaai, Amy. Deze unieke tuindecoratie bestaat uit een stevige metalen ring en een prachtige handgemaakte glassculptuur, vervaardigd door een ervaren glasblazer uit Duitsland.

De metalen ring heeft een diameter van circa 28 cm en is uitgerust met een klein opstaand stekertje waarop de papegaai stevig bevestigd kan worden door middel van schroefdraad. Boven aan de ring is een ophangoog bevestigd, waaraan een ketting van ongeveer 25 cm is bevestigd met een tweede ophangoog. De totale lengte boven de ring tot aan het ophangoog is circa 27,5 cm, wat zorgt voor een fraaie ophanging in uw tuin.

De glassculptuur van de papegaai is een ware blikvanger. De kleur van deze unieke grote kaketoe is prachtig roze, met levendige gekleurde vlekken die samen een uniek patroon vormen. Dit patroon strekt zich deels uit tot in de vleugels, waardoor elke papegaai een eigen karakter heeft. De kam van de vogel is gemaakt van roze glas, terwijl het snaveltje vervaardigd is van opvallend oranje glas. De grote expressieve ogen geven de papegaai een levendige uitstraling. Aan de onderzijde van de glassculptuur is een metalen plaatje bevestigd, waarmee de papegaai stevig in de ring kan worden gedraaid voor een stabiele bevestiging.

De afmetingen van de papegaai zelf zijn circa 22,5 cm hoog, 11 cm breed en 8 cm lang. De totale hoogte van de ring inclusief de ketting is ongeveer 55,5 cm, perfect voor een opvallende plaatsing in uw tuin.

De hangende tuindecoratie is ontworpen om winterhard te zijn, waardoor deze het hele jaar door buiten kan hangen en uw tuin verrijkt met een kleurrijk en levendig accent.

Gerelateerde Producten
!