Tuinprikker Fusing Glass, Soller, Blauw/Groen

Polczer Glas
26VB2254
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 139 cm 

Voeg een vleugje artistieke flair toe aan uw tuin met de Tuinprikker Fusing Glass, Soller in blauw en groen. Deze elegante tuinprikker bestaat uit een stevige metalen staaf van 118 cm hoog en een unieke handgemaakte glassculptuur, vervaardigd door een gerenommeerde glasblazer uit Duitsland.

Stevige Metalen Prikker: De metalen prikker heeft een doorsnede van circa 1 cm en is uit één stuk vervaardigd, wat zorgt voor uitzonderlijke stabiliteit. Het is eenvoudig om deze prikker stevig in de grond te plaatsen, zodat uw prachtige glassculptuur goed op zijn plaats blijft.

Unieke Glassculptuur: De prachtige glassculptuur heeft een diameter van ongeveer 30 cm en is een lust voor het oog met zijn vloeiende kleurencombinaties van blauw en groen. Deze kleuren lopen in golvende patronen over de grootste cirkel van de sculptuur, wat een dynamisch en levendig effect creëert. De kleine zwarte cirkel in het midden is omgeven door stralen van zwart glas, die door middel van glasfusing perfect zijn versmolten met de gekleurde cirkel. Dit kunstwerk is zorgvuldig afgewerkt met een metalen plaatje aan de achterzijde, waarin de prikker stevig gedraaid kan worden.

Afmetingen en Duurzaamheid: De totale hoogte van de tuinprikker inclusief de glassculptuur is ongeveer 139 cm, waarbij het metalen plaatje op 9 cm van de onderzijde van de sculptuur is bevestigd. De glassculptuur is winterhard, waardoor deze het hele jaar door buiten kan blijven staan, ongeacht de weersomstandigheden.

Gerelateerde Producten
!