Tuinsteker Gans, Wit

Polczer Glas
26VB1935
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 49 cm 

De tuinprikker Gans bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van circa 30 cm cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Bovenaan zit een schroefdraad, dat in het metalen plaatje, wat aan de onderzijde van de sculptuur zit, gedraaid kan worden. Doordat de glassculptuur op een steker zit, kan deze stevig in de grond bevestigd worden, waardoor de gans niet kan omvallen.

Wel is het van belang dat eerst de steker in de grond wordt gestoken, en daarna pas de gans erop gedraaid wordt.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze sculptuur zijn natuurgetrouw. De gans is gemaakt van wit glas, en heeft een zwart kuifje op zijn achterhoofd, een oranje snavel en zwarte ogen. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinsteker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: ongeveer 11,5 cm breed, 18 cm diep en 49 cm hoog. Hier komt de hoogte van de steker nog bij, waardoor het geheel 79 cm hoog is.  

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

!