Tuinsteker Cobra 'Smoke' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2240
    Levertijd:Staat voor u klaar in onze showroom
Bestel
  • Beschrijving

↕ 120 cm 

LET OP: Door de grote van het glassculptuur is deze enkel te koop / af te halen in onze showroom. Deze kan niet verzonden worden! Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over wanneer u de tuinsculptuur komt afhalen!

Breng elegantie en een vleugje mysterie naar uw tuin met de Tuinsteker Cobra 'Smoke'. Deze prachtige handgemaakte glassculptuur, vervaardigd door een Duitse glasblazer, wordt geleverd met een stevige metalen tuinprikker van circa 30 cm hoog. Het unieke ontwerp en de verfijnde kleurcombinatie maken deze sculptuur tot een echte blikvanger in uw tuin.

De metalen tuinprikker heeft een doorsnede van ongeveer 1 cm en is voorzien van een schroefdraad aan de bovenkant. Dit schroefdraad past perfect in het metalen plaatje aan de onderzijde van de sculptuur, waardoor de Cobra stevig op de prikker blijft zitten. Voor een optimale stabiliteit is het belangrijk om eerst de tuinprikker in de grond te steken en daarna de glassculptuur erop te draaien.

De Cobra-sculptuur heeft een indrukwekkende hoogte van 120 cm en is uitgevoerd in de kleuren wit, grijs en zwart. Deze kleuren zijn op een unieke manier in elkaar verweven, wat resulteert in een bijzonder en levendig patroon. De gebogen vorm, die van smal naar breed en weer naar smal loopt, voegt een dynamisch element toe aan deze elegante tuindecoratie.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn circa 8 cm in doorsnede aan de onderkant en 120 cm in hoogte. Dankzij de hoogwaardige materialen en vakmanschap is deze glassculptuur winterhard en kan hij het hele jaar door buiten staan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden.

Gerelateerde Producten
!