Tuinprikker Bol Medium 'Smoke' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2343
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 133 cm 

Breng een stijlvolle en mysterieuze uitstraling in uw tuin met de Tuinprikker Bol Medium 'Smoke'. Deze prachtige tuinprikker combineert een stevige metalen prikker van 118 cm hoog met een unieke, handgemaakte glassculptuur. De glazen bol, vervaardigd door een ervaren glasblazer uit Duitsland, heeft een intrigerend rookpatroon in diverse wit-, grijs- en zwarttinten. Hierdoor is elke sculptuur een uniek kunstwerk.

De metalen tuinprikker, met een diameter van circa 1 cm, is uit één stuk gemaakt, wat zorgt voor optimale stabiliteit. De glassculptuur heeft een diameter van ongeveer 15 cm en is aan de onderzijde voorzien van een metalen plaatje. Dit zorgt ervoor dat de bol stevig op de prikker blijft zitten.

Met een totale hoogte van circa 133 cm is deze tuinprikker een opvallende toevoeging aan elke tuin. De glassculptuur is winterhard en kan het hele jaar door buiten blijven staan, zodat u elk seizoen kunt genieten van deze prachtige decoratie.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Gerelateerde Producten
!