Glazen Hexagon met Deksel

Glastrends
10SR2202
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 10,5 cm ↔ 11 cm

Dit prachtige vitrinekastje is een waar juweeltje! Bijna volledig gemaakt van glas, geeft het een prachtig zicht op wat erin zit. Enkel de randen en de onderkant zijn van metaal, dat mooi is geschilderd in een messingkleur.

Het kastje heeft de vorm van een zeshoek en is opgebouwd uit zes glazen wanden die in elkaar passen. Zelfs de bodem en het deksel zijn gemaakt van glasplaatjes, waardoor het licht er mooi doorheen schijnt. Het deksel kan gemakkelijk worden opgetild om de inhoud van het kastje aan te passen of te veranderen.

Als voorbeeld hebben we een schattig glazen kikkertje van ongeveer 5,5 cm hoog en 5 cm breed in de hexagon geplaatst. Maar dit kastje is ook perfect om kleine glazen beeldjes in uit te stallen!

De totale afmetingen van het kastje zijn 11 cm breed en 10,5 cm hoog. De binnenmaten zijn 9,5 cm hoog en 10 cm breed, wat genoeg ruimte biedt om jouw favoriete kleine objecten te tonen. Dit vitrinekastje is een prachtige aanvulling op jouw collectie en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die het ziet.

De maten op een rijtje:

De totale maten zijn: 11 cm breed en 10,5 cm hoog. De binnenmaten zijn: 9,5 cm hoog en 10 cm breed.

Gerelateerde Producten
!