Glazen Hexagon met Deksel

Glastrends
10SR2202
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 10,5 cm ↔ 11 cm

Dit prachtige vitrinekastje is een waar juweeltje! Bijna volledig gemaakt van glas, geeft het een prachtig zicht op wat erin zit. Enkel de randen en de onderkant zijn van metaal, dat mooi is geschilderd in een messingkleur.

Het kastje heeft de vorm van een zeshoek en is opgebouwd uit zes glazen wanden die in elkaar passen. Zelfs de bodem en het deksel zijn gemaakt van glasplaatjes, waardoor het licht er mooi doorheen schijnt. Het deksel kan gemakkelijk worden opgetild om de inhoud van het kastje aan te passen of te veranderen.

Als voorbeeld hebben we een schattig glazen kikkertje van ongeveer 5,5 cm hoog en 5 cm breed in de hexagon geplaatst. Maar dit kastje is ook perfect om kleine glazen beeldjes in uit te stallen!

De totale afmetingen van het kastje zijn 11 cm breed en 10,5 cm hoog. De binnenmaten zijn 9,5 cm hoog en 10 cm breed, wat genoeg ruimte biedt om jouw favoriete kleine objecten te tonen. Dit vitrinekastje is een prachtige aanvulling op jouw collectie en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die het ziet.

De maten op een rijtje:

De totale maten zijn: 11 cm breed en 10,5 cm hoog. De binnenmaten zijn: 9,5 cm hoog en 10 cm breed.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!